Foto: Charlotte Visser

OP ZOEK naar een stageplek?

Makerting zoekt een creatieve stagiair(e)

Ik zoek een creatieve stagiair(e) die actief betrokken wil zijn bij de ontwikkeling en uitbouw van mijn platform Makerting.
Medio 2O18 is Makerting opgericht door mij, Marlou van Gennep – Jansma. En er is genoeg te doen…

Wat is Makerting?
Makerting is een nieuw platform voor de creatieve sector in Nederland en helpt verschillende jonge en talentvolle Makers met hun Marketing.
Zo geef ik individuele begeleiding aan Makers, bied ik ze een Maker-profiel aan op mijn platform en organiseer ik Meet ups. Daarnaast geef ik Masterclasses voor groepen (startende) creatieve ondernemers. De website en social media kanalen zet ik in om bekendheid te genereren voor mijn platform en om kennis en inspiratie te delen met de Makers.

Functie-eisen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *