fbpx

Personal Branding Traject

voor kunstenaars, designers, illustratoren, visual artists en meer

Het is zover. Je bent toe aan een volgende stap in je creatieve carrière. Je weet in grote lijnen wat je wilt bereiken met je merk. De ideeën zitten in je hoofd, maar je krijgt ze niet helder op papier. Of je hebt moeite met het maken van keuzes. Herken je dit?

Een bedrijf in de kunst- of designwereld hebben betekent vaak dat je werkt vanuit je (makers)hart. Jouw levensmissie is om de wereld een stukje mooier en beter te maken met je werk. Vanuit mijn persoonlijke benadering en expertise help ik – Marlou – jou om je merkverhaal helder neer te zetten en naar buiten te brengen. Met het Personal Branding Traject gaan we je dromen, gedachten en ideeën stroomlijnen zodat jij gericht aan de slag kunt met de groei van je creatieve onderneming, zonder er artistiek op in te leveren.

Elke creatieve maker is uniek, daarom kun je maatwerk verwachten bestaande uit;

 • Intensieve 1 op 1 coaching sessies, online of op locatie
 • Expertise en tools om marketing behapbaar te maken
 • Kritische vragen om tot de kern van je bedrijf te komen
 • Jouw eigen merkdocument, waarin alles helder is vastgelegd

Wil jij je merk gericht laten groeien?
Ga voor een Personal Branding Traject met marketingexpert Marlou van Makerting. Dan gaan we actief met je merk en je onderneming aan de slag. Na dit traject weet je wie jij als merk bent, wat je biedt en waar je voor staat. Ook weet je wie je ideale klant is en hoe je die kunt bereiken. Samen werken we aan de volgende onderwerpen:

 • Merk (visie, missie, why)
 • Positionering (propositie, markt)
 • Doelgroep
 • Communicatieplan, on- en offline
 • Strategisch jaarplan met concrete acties

Wat krijg je?

 • Persoonlijke aandacht
 • 8 uur intensieve 1 op 1 coaching, gedurende 2 maanden (met opdrachten)
 • Volledig uitgewerkt strategisch merkdocument en actieplan
 • Gratis Maker Profiel op makerting.nl

Het Personal Branding Traject kost €1325 (vrij van btw) en kan betaald worden via de Webshop of met een Factuur. Creatieve duo’s of studio’s kunnen zich ook aanmelden voor dit traject.

Financiering met PPO-regeling
Voor dit traject kun je als ZZP’er gebruik maken van de PPO-regeling. Platform ACCT financiert een deel van de totale kosten van jouw ontwikkelplan met een maximum van € 2.000,- (incl. btw). Het resterende bedrag betaal je zelf. Een overzicht van regelingen.

Ervaring Makers
Marlou heeft mij op enthousiaste en professionele manier begeleid met het formuleren van mijn visie en doelen als maker. Waar ik kan wegdromen, brengt Marlou mij met twee benen op de grond. Ze heeft me fantastisch geholpen met het concreet maken van mijn doelen en plannen. Met behulp van Marlou heb ik nu een document wat de basis is voor mij als maker. Ik kan hier mee voort en kom ook zeker weer bij je terug als ik een aantal stappen verder ben. Voor nu weet ik wat te doen. Aan de slag!” – Babs van den Thillart, 2O21

Wil je wel aan je merk werken, maar niet een heel traject doen?
Bekijk het Mini Branding Traject.

Meer weten?
Wil je weten of dit iets voor jou is? Dan kun je gebruik maken van een vrijblijvende (online) intake met Marlou (max. 30 min). Vraag je intake direct via het contactformulier aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *