fbpx

MAKER MEET UP – 27 nov

De voordelen van AI voor jou, als creatieve Maker.

AI is hot! Maar waar hebben we het eigenlijk over en hoe pas je AI-tools, zoals ChatGPT en Midjourney, toe als creatieve maker? Wil je meer weten? Kom naar de Meet Up op maandagochtend 27 november 2O23! 

AI-expert Lars van Gils van Prompt Gorillas  komt uitleg geven over dit onderwerp. Hij zal diverse AI-tools laten zien, in te zetten voor het genereren van tekst, beeld of video. Het is een interactieve sessie, waarbij er ook tijd is om mee te denken met jouw AI-vraagstukken. 

En Alette Trompetter van Harvink, een oer-Hollands Meubelmerk, neemt ons mee in de wereld van handgemaakte banken en fauteuils. Hoe werken ze bij Harvink? En hoe kijken zij aan tegen AI in productontwerp? 

Naast deze experts ontmoet je ook andere Makers en creatieve ondernemers. 

Programma: 

10:00 uur Welkom door Marlou & Ester, kennismaking groep  

10:15 uur Kennissessie AI-tools, Lars van Gils,  Prompt Gorillas  

11.30 uur Koffiepauze 

11.45 uur Alette Trompetter, Harvink 

12.30 uur Broodjes lunch en netwerken 

Locatie
Harvink, Tinbergenlaan 3, 3401 MT IJsselstein.

Tickets 
Een ticket voor de Meet Up koop je via Eventbrite. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers, vol=vol. Deelnemers betalen €65 incl. lunch (excl. toeslagen).

Makerting organiseert deze Meet Up i.s.m. Ester Willems van Ester Creative ManagementZij werkt als Mentor en sparringpartner samen met creatieve ondernemers en Studio’s.  

  • Focus & Rust vind je met Ester als mentor. 
  • Verbinding vind je in de netwerk-events, die Ester organiseert.
  • In haar Mastermind – en Intervisie groepen komt alles samen.