fbpx

MAKER MEET UP – 25 nov

Verdienmodellen in kunst & design

Heb je altijd al willen weten hoe je geld kunt verdienen met je artistieke werk?

Meld je aan voor de Online Maker Meet Up op donderdagmiddag 25 november. Je leert over verdienmodellen, gaat aan de slag en ontmoet andere Makers. Alexander Ramselaar en Lisan Beune, 2 experts, die komen vertellen over verschillende mogelijkheden en verdienmodellen in de kunst- en designwereld. Het is een interactieve sessie waarbij er ook tijd ingeruimd is om mee te denken met jouw vragen en verdienmodel.

Sprekers

– Alexander Ramselaar – Zelfstandig expert financieren in de creatieve & culturele sector o.a. adviseur bij Cultuur + Ondernemen
– Lisan Beune – Oprichtster Makersplatform en consultant bij Culture2Business

Online programma

13.50u – ‘Inloop’ ZOOM

14.00u – Welkom door host Marlou van Gennep, Start Online Meet Up & introductie (wie is wie)
14.10u –  Deel 1: Welke verdienmodellen zijn er? Waarom van belang? Voorbeelden uit praktijk – Alexander Ramselaar

14.45u – Vragen & pauze

15.00u – Deel 2: In opdracht werken: Hoe kom je binnen bij instanties? Hoe werk je succesvol samen met een organisatie? – Lisan Beune
15.30u – Rondje langs de Makers en persoonlijke tips voor jouw verdienmodel

16.00u – Afsluiting

Tickets 
De Online Meet Up zal in ZOOM plaatsvinden. Na aanmelding ontvang je via email een link met de inloggegevens. Aanmelden kan eenvoudig via Eventbrite. Voor Makers, die aangesloten zijn bij Makerting, is deelname gratis (via kortingscode). Andere deelnemers betalen €15 (excl. toeslagen).

Meet Up
Makerting organiseert minimaal 4x keer per jaar een Maker Meet Up. Makers ontmoeten andere Makers en leren van Makerting, externe sprekers en van elkaar.
Elke Meet Up heeft een marketing gerelateerd thema en het event vindt plaats op inspirerende plekken in Nederland of Online.