fbpx

AGENDA: kunstbeurzen in Nederland 2O21

Art for art's sake

Naast designbeurzen zijn ook de kunstbeurzen weer live te bekijken. Elke grote stad in Nederland heeft inmiddels een groot event, waar opkomende en gevestigde kunstenaars bij elkaar komen. Je kunt je onderdompelen in verschillende kunstzinnige disciplines. Van fotografie tot performance, inspiratie alom!

Affordable Art Fair – 27 t/m 31 oktober

De Affordable Art Fair is weer terug in Amsterdam. Duizenden ‘betaalbare’ hedendaagse kunstwerken (onder €7500) van meer dan 65 lokale, nationale en internationale galerieën zijn te bewonderen in de Kromhouthal in Amsterdam. 

PAN Amsterdam – 14 t/m 21 november

PAN Amsterdam biedt een hoogwaardig en veelzijdig aanbod van meer dan 110 deelnemers. De 34ste editie van de grootste kunst, design en antiekbeurs in Nederland vindt plaats in de RAI Amsterdam. Leuk om te delen dat drie makers, Milla Novo, Daan Veerman en Fransje Gimbrère, live demonstraties geven van hun ambachtsproces in de Pop-up studio van Residence Magazine (hal 8).

Art The Hague – 29 september t/m 3 oktober   

De eigenzinnige beurs voor hedendaagse kunst, Art The Hague, vindt dit jaar weer plaats in het Fokker terminal gelegen bij de creatieve hotspot Binckhorst in Den Haag. De beurs toont het internationale karakter van Den Haag en organiseert rondleidingen en tentoonstellingen. De organisatie wil kunstliefhebbers en het bedrijfsleven betrekken bij hedendaagse kunst.

Big Art – 30 september t/m 3 oktober 

Een pop-up platform voor XL kunstinstallaties en enorme designobjecten van gevestigde namen en opkomende talenten. Big Art is een initiatief van Anne van der Zwaag, directeur en eigenaar van designfair OBJECT Rotterdam. Big Art vindt plaats op het Hembrug terrein in Zaandam waar tientallen kunstenaars de ruimtes vullen met een unieke mix van monumentale schilderijen en tekeningen, grote foto’s en indrukwekkende kunstinstallaties.

Designbeurzen 2O21
Naast de vele kunstbeurzen zijn er ook diverse designbeurzen te bezoeken. Bekijk de actuele AGENDA voor designevenementen in Nederland.

Tip Makerting
Zijn er nog exposities of beurzen die niet op de AGENDA staan, of klopt er iets niet, laat het dan weten.
Stuur je mail met alle informatie naar: mail@makerting.nl