fbpx
Beeld: Hazel Ling

Nieuw jaar – nieuwe koers

Vanaf 1 januari 2O24 focus op marketing advies

Bij een nieuw jaar hoort een nieuw actieplan!

Voor mij – en Makerting – betekent het een nieuwe kijk op datgene wat ik de afgelopen 5 jaar geleerd en opgebouwd heb. Ik ga de focus leggen op datgene waar mijn expertise ligt; het geven van professioneel marketing advies. Van Personal Branding Trajecten tot Masterclasses en alles daartussenin ben ik beschikbaar.

Het community gedeelte laat ik graag aan anderen over. Ik stop per 1 januari 2024 met het betaalde Maker Profiel en de daarbij behorende voordelen zoals gratis deelname aan Meet Up’s en het wekelijkse Spreekuur.

Zien we elkaar snel weer?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *